onsdag den 4. januar 2012

Ankommet til Chiang Mai

I morges ankom vi til Chiang Mai i Nordthailand, efter en 14-timers togtur fra Bangkok. Togturen var på 2. Klasse, men bestemt ret luksus alligevel. Efter at vi havde indtaget et aftensmåltid, som var langt over DSB's standarder, blev sæderne lavet om til sengepladser.Vi fik en underkøje og en overkøje. Magne blev placeret i underkøjen, og så sad vi og spillede kort og spiste chokolade. Det var ret hyggeligt, på en lejrskole-agtig måde. Det mindede mig om filmen "Some like it hot", bortset fra at der ikke var et orkester med eller mænd i dametøj (så vidt jeg kunne se).

Magne i underkøjen


Vel fremme i Chiang Mai blev vi indkvarteret på vores hotel, hvor vi skal være de næste 10 dage. Hotellet ligger desværre lidt længere fra centrum end vi troede, men ellers er her rigtig fint. Det ligger i et roligt kvarter, der er mulighed for at lave og opbevare mad, og en stor have med skygge hvor Magne kan ligge og lege, når vejret ellers er til det - det vil sige om morgen og sidst på eftermiddagen. Her er lidt køligere end i Bangkok, men en siesta midt på dagen er stadig en nødvendighed, vores lille viking er ikke så tosset med varmen. Trafikken er også lidt mindre hektisk end i Bangkok, men ikke helt så stille som man kunne have håbet på, det skyldes især at stort set alle kører rundt på knallerter.


Vi hygger i hotellets have



2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå, at de thaier er vilde med ham. Han er også savnet her hjemme i mine arme. Men det ser ud til I har det godt, trods larm og varme - sådan er det skønne Asien vidst meget. Nyd ferien - og bliv endelig ved med at hold os opdateret, det er rigtig hyggeligt at kunne følge lidt med.

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre fra jer og se fotos. Synes allerede Magne ser lidt ældre ud.

    SvarSlet